by 12:01 PM 0 comments


Alhamdulillah setinggi kesyukuran terhadap Allah S.W.T,
Pada hari Jumaat, tanggal 9 Oktober 2015, sekumpulan pelajar Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia(STPM) dari Negeri Johor Darul Takzim telah berkunjung ke Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Gombak (UIAM) untuk lawatan sambil belajar di bawah pimpinan salah satu kelab di UIAM iaitu Kelab Steadfast.

Seramai 31 orang pelajar dan tiga orang guru pengiring telah turut serta dalam lawatan tersebut. Segenap bangunan-bangunan di UIAM seperti Culture Activity Centre(CAC), Human Science(HS), Education (EDU), Kulliyyah of Islamic Reveal Knowledge(IRK), Ahmad Ibrahim Kulliyyah of Law(AIKoL), Economics (ECONS) dan Dar Al-Hikmah (perpustakaan) telah berjaya dilawati walaupun hanya berjalan kaki sahaja. 

Harapan semoga dengan lawatan ini, mereka menjadi lebih bermotivasi untuk menghadapi peperiksaan STPM pada bulan november nanti disamping meningkatkan lagi semangat mereka untuk melangkah ke alam universiti kelak.

smile emoticon

steadfast

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments: