T-SHIRT STEADFAST

by 4:25 PM 0 comments



Assalamualaikum kepada semua ahli STEADFAST.

Insha’Allah tanpa aral-melintang pihak pengurusan akan menghasilkan “Official T-Shirt” untuk ahli-ahli STEADFAST seperti mana yg tertera di atas. Di ingatkan sekali lagi, t-shirt ini akan dijual kepada semua ahli STEADFAST sama ada sudah grad (ALUMNI) atau belum grad.

SPESIFIKASI
Lelaki
•ade kolar
•xde beza mcm t-shirt laki yg len
•so, kalo nk fit pilih la saiz kecik2
•sape yg tkut fit pilih la saiz yg besar
•open saiz S-XXXL

Wanita
•xde kolar
•b’beza sket dr t-shirt bdk laki
•agak labuh t-shirt korang (uia style)
•so, korang agak2 la korang saiz ape
•yg mne tkut besar sgt t-shirt tu pilih la saiz kecik2
•yg mne tkut kecik sgt t-shirt tu pilih la saiz besar
•open saiz S-XXXL

CARA TEMPAHAN
•bg detail nama, biro, saiz bju kat headcom atau asst. headcom korang ikut biro
•cara ke-2 korang leh bg detail bg detail nama, biro, saiz bju trus kepada bro. Fahmi 012-3841379

CARA BAYARAN
•harga satu t-shirt RM 23.00
•kalo beli lebih dari satu mungkin bleh negotiate harge.. hehe.
•korang leh bayar trus kat headcom atau asst. headcom korang ikut biro
•atau korang leh bayar trus kat bro. Fahmi 012-3841379
cara pertama korang contact trus dan bayar trus serta bg detail korang
cara kedua korang msg detail korang dan masukkn duit korang dlm bank
1403-0049142-72-6 (Mohd Fahmi B. Mohamad Noor) MUAMALAT
1442-0066549-52-1 (Mohd Fahmi B. Mohamad Noor) CIMB
pastikn korang simpan slip penyata bank kerana akan diperiksa semasa pengambilan bju t.

CARA PENGAMBILAN
•kpd yg blum grad, korang akn dpt bju ble bkk sem bru t
•kpd yg dah grad, anda sume leh dtg uia amik atau kami anta trus ke alamat anda

LAIN-LAIN
•harap korang leh tempah dgn awal A.S.A.P
•sebelum 30.04.09 hari JUMAAT
•bersama-sama la kte menjayakan satu Malaysia
•sokong la STEADFAST

steadfast

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comments: